JOURNAL#01

Volglazen wanden zijn al een tijd dé trend!

Behoud het gevoel van privacy en rust in een open ruimte, zonder medewerkers in afgesloten hokjes te plaatsen. Open ruimtes bevorderen de samenwerking, maar dit mag niet ten koste gaan van de concentratie. Het plaatsen van volglaswanden biedt dan een goede oplossing. Onze Slimline wanden hebben een zeer goede geluidsisolatie tot 44dB (Peutz rapport).

Slimline wanden zijn luxe glaswanden met 55.1 of 66.1 gelaagd veiligheidsglas zonder stijlen. Het is een aaneengesloten glazen systeemwand; dubbel of enkel beglaasd. De aluminiumprofielen zijn voorzien van afdekkappen in plaats van rubbers. Dit zorgt voor mooie en strakke belijningen. Met één kantoorvloer lijkt het kantoor groter en kan je door alle ruimtes heen kijken. De volglaswanden zijn ook zeer geschikt voor vergaderruimtes. Nooit meer in een opgesloten hok tijdens een langdurige vergadering.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Met het beplakken van folie op volglaswanden creëer je een eigen sfeer. Dit is volledig aan te passen aan eigen wensen. Er zijn diverse soorten folies mogelijk: matteerfolie, blindeerfolie, fotoprints en spiegelfolie. Het is ook mogelijk een gedeelte af te schermen met ondoorzichtige folie om meer privacy te creëren.

Rutger Wemes