JOURNAL#03

Onderwijs vraagt om duurzaamheid en kwaliteit

Projectinrichting binnen het onderwijs vraagt om duurzaamheid en totaaloplossingen. Creëren van de juiste werkomgeving is hierbij belangrijk.

Binnen het beroepsonderwijs heb je te maken met verschillend gebruik van de ruimte. In de klaslokalen wordt lesgegeven, maar er zijn ook stilteplekken, overlegplekken en relaxplekken nodig voor de studenten. Denk ook aan beroep specifieke meubels als kapperstafels, reisbalies, medicijnkasten etc. Maatwerk biedt hiervoor de oplossing.

Wemes Project & Advies heeft inmiddels ruime ervaring met de projectinrichting van verschillende scholen.

ROC Landstede Harderwijk

Inmiddels heeft Wemes Project & Advies al diverse mooie projecten afgerond bij ROC Landstede in Harderwijk. Van kleine tot grote projecten. Op de afdeling Toerisme verplaatsen we de volglazen systeemwand van een aantal lokalen en op de afdeling Onderwijs & Opvoeding stond het maatwerk centraal. Het creëren van stilte werkplekken, hoge tafels met krukken, treinzitbanken en plantenbakken. Maar ook het plaatsen van onze volglazenwanden en gesloten systeemwanden.

Afgelopen zomer zijn we druk geweest op de afdeling Maatschappelijke Zorg. Prachtige systeemwanden met glas geplaatst, wanden gestuct en het systeemplafond vervangen. Hiernaast weer mooi maatwerk geleverd van zitmeubels tot werkplekken.

maatwerk kast
Rutger Wemes