JOURNAL#06

Systeemwanden zijn leuk!

Er zijn oneindig veel mogelijkheden in de wereld van de systeemwanden. Dat is zo leuk aan het werken met dit product. Systeemwanden zijn uitermate geschikt om verschillende ruimtes te creëren. Zorg voor een gevoel van een tweede thuis op kantoor. Maak bijvoorbeeld een ruimte voor loungeplekken door het plaatsen van comfortabele banken of zitzakken. Kies voor geluidsdichte ruimtes voor overleggen of om te bellen zodat andere niet gestoord worden in hun werk. Creëer een juiste balans tussen ruimtes om samen te werken en concentratieplekken.

Zorg voor de mogelijkheid om je continu aan te passen aan de behoefte van de verschillende werknemers. Dit kan door flexibele meubels, maar ook door gebruik te maken van systeemwanden. Het grote voordeel van systeemwanden is dat ze makkelijk en snel te (her)plaatsen zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Systeemwanden

Wat is nu de trend? Volglazen wanden zijn al een aantal jaren een trend, maar de laatste tijd zien we dit steeds meer in combinatie met zwarte profielen. Dit geeft een mooie industriële look. In Utrecht hebben we onlangs deze wanden geplaatst en in combinatie met hout en de prachtige betonlook gietvloer is dit helemaal anno 2017.

Rutger Wemes