volglazen systeemwand

Deze ruimte is getransformeerd naar een mooie open ruimte waarin meerdere functies bij elkaar komen. Een mooi voorbeeld waarbij plezier en een functionele inrichting goed samengaan. Naast de werkplekken is er plek voor ontspanning waardoor er een ongedwongen sfeer ontstaat. De zwarte profielen van volglazen systeemwanden en de betonlook vloer geven de ruimte een industriële uitstraling.

volglazen systeemwand

volglazen systeemwand

systeemwanden-amsterdam

Dit project in Amsterdam heeft echt alles: staal, hout, glas en groen. Dé trend op dit moment. Want het stoere van het staal, de warmte van het hout en de transparantie van de volglazen systeemwanden is een fantastische combinatie. Wat is het mooi geworden! Samen met Haklander Interieurbouw hebben we hard gewerkt om dit resultaat neer te zetten.

systeemwanden-amsterdam

systeemwanden-amsterdam

systeemwanden

Entersekt heeft gekozen voor een mooi strak interieur. De combinatie van volglazen wanden en de gesloten systeemwanden met zwarte profielen geven het kantoor een moderne uitstraling. Bijzonder hier zijn de kamerhoge kaderdeuren die naast transparantie ook meer geluidsisolatie bieden dan volglazen deuren.

systeemwanden

systeemwanden

maatwerk meubels

Weer een leuke samenwerking met Haklander Interieurbouw. Wat is het een plaatje geworden! Dit prachtige kantoor in Amsterdam is volledig opnieuw ingericht met veel maatwerk. De combinatie van het glas en hout geeft een chique uitstraling. De glazen wanden zijn afgewerkt met houten stroken en zorgt voor een mooi lichteffect.

maatwerk

maatwerk meubels

volglazen systeemwand

Dit ruime kantoor op de 6e verdieping in Amsterdam is volledig opnieuw ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van onze volglazen systeemwanden met kamerhoge kaderdeuren. Bijzonder zijn de systeemwanden met 0-voeg. Die geven een mooie strakke uitstraling. De verticale inlegstrippen zijn namelijk niet nodig bij deze systeemwanden. Hierdoor is het een ideale systeemwand om te beplakken met whiteboardfolie.
volglazen systeemwand

volglazen systeemwand

systeemwanden kaderdeur

In opdracht van Haklander Interieurbouw hebben wij aan dit mooie en bijzondere project mogen meewerken. De mooie combinatie van ons zwarte systeemplafond met de glazen wanden en de natuurlijke moswanden geven hier een warme uitstraling. De ruimte is volledig aangepakt waarbij de vergaderruimte onder de grote lichtkoepel het middelpunt vormt. Aan beide kanten van deze vergaderruimte zijn onze kamerhoge kaderdeuren geplaatst.
dubbele kaderdeur

systeemwanden

systeemwanden kantoor

Dit mooie kantoor is omgetoverd van een gedateerd kantoor met veel kleine bedompte kamertjes naar een ruim kantoor met gebruik van volglazen systeemwanden met zwarte profielen. Deze profielen geven een moderne industriële look aan het kantoor. Het glas zorgt voor ruimte.
We hebben gebruik gemaakt van verborgen scharnieren en onze Slimline kaderdeuren voor een strakke uitstraling.
volglazen systeemwanden

volglazen systeemwanden

Prachtig project met veel maatwerk! Hiernaast heeft de afdeling Maatschappelijke Zorg nieuwe lokalen voorzien van gestapelde glaswanden. Bij het inrichten van scholen houd je rekening met de functies van de verschillende ruimten. Een plek waar studenten zich kunnen concentreren, maar ook overleg- en relaxplekken. Belangrijk is de combinatie van praktisch en comfort, waarbij degelijkheid en kwaliteit voorop staat.

maatwerk ROC

systeemwand systeemplafond

Prachtig totaalproject met metal-stud wanden, Slimline systeemwanden, systeemplafond en nieuwe vloer. De vloer is voorzien van PVC-stroken en deels tapijttegels. Unik wilde een aparte ruimte voor vergaderingen met behoud van de transparantie op de verdieping.
systeemwand systeemplafond

Slimline industrieel

Een perfecte combinatie van een industriële omgeving met de transparantie van onze Slimline systeemwanden. Redbook wilde een afgesloten ruimte voor vergaderingen, trainingen en stilte werkplekken. Het nieuwe systeemplafond is voorzien van mooie ledpanelen met wolkenmotief.
volglazen systeemwand